Karin en Snoegel – slachtoffers van orkaan Irma

Karin en Snoegel hebben hulp nodig

 

Karin is lid van de FB-Groep Honden aan Boord & rondom Water. Zij is Nederlandse maar woont sinds enkele jaren met haar beste maatje Snoegel op een zeilboot in Key West (Florida keys). Ook deze plaats is enorm getroffen door orkaan Irma. Karin is haar zeilboot annex huis kwijtgeraakt. Gelukkig kon ze tijdig met Snoegel vluchten. Karin vertrok slechts met wat ze aan had. Zij heeft nu geld nodig om weer te kunnen wonen en leven. Daarnaast wil zij terug naar Key West om te helpen.

Hondenaanboord.nl en de beheerders van de FB-groep  willen zich inzetten voor Karin en Snoegel en stellen daarvoor een rekeningnummer beschikbaar.

 

Actie

Honden aan Boord.nl stelt   het boek “Honden aan Boord” beschikbaar voor deze actie.

De verkoopprijs is € 24,90. Het boek is tijdens deze actie te koop voor € 20 euro, inclusief verzendkosten (binnen NL)

Van elk verkocht boek gaat € 5,00 euro direct naar Karin en Snoegel. (aanbieding alleen geldig gedurende de actie).

 

 

 

 

Op 1 oktober was er €1200,- binnengekomen. Dit geld is inmiddels gestort op de bankrekening van Karin. Karin en Snoegel gaan op 10 oktober terug naar Key West. Zij zullen tijdelijk wonen bij een vriendin die op een zeilboot woont. Van het geld koopt Karin een dinghy met motor. Zij kan met de hulp van alle gulle gevers en haar vrienden een nieuw begin maken met haar leven!  Heel hartelijk bedankt namens Karin!

 

 Als dierenliefhebber wil Karin ook honden, katten en andere achtergebleven dieren in het getroffen gebied helpen. Er is dringend behoefte aan voeding , drinkwater en medicatie/verbandmiddelen. UPDATE: Inmiddels is er in Florida  hulp op gang gekomen voor de dieren. Wil je de hulporganisaties volgen en/of steunen?  Dat kan via onderstaande organisaties.