Verzenden & Retourneren

 

  • Bij Honden aan Boord betaalt u géén verzendkosten binnen Nederland.
  • Voor bestellingen uit België vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. De kosten zijn:
  • Grote bestellingen binnen Nederland en België op aanvraag.
  • Verzending zal geschieden direct nadat wij het orderbedrag ontvangen hebben.
  • Uw bestelling zal na betaling binnen 1 tot 5 werkdagen worden bezorgd 
  • Bestellingen worden verzonden met Post.nl.
  • Zowel een boekenset als de boeken afzonderlijk worden geleverd als brievenbuspakket.

Retourneren

Iedere consument die een online aankoop doet heeft volgend de wet “Kopen op afstand” het recht om het bestelde product zonder opgaaf van reden in originele verpakking en staat terug te sturen.
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen.
Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Ik wil een artikel terug sturen, wat nu?

Meld een retour altijd van te voren aan.
Dit kunt u doen door dit formulier in te vullen en naar ons te mailen.
Het formulier kunt u mailen naar: info@hondenaanboord.nl
Wanneer u een pakket of artikel retour wil sturen hanteert Honden aan Boord de volgende richtlijnen:

Retourtermijn en voorwaarden
De afnemer heeft gedurende 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. De afnemer dient de ontbinding schriftelijk of per e-mail aan Honden aan Boord. In geval van ontbinding dient het artikel onmiddellijk en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) en volgens onze instructies aan Honden aan Boord te worden geretourneerd. Na het verstrijken van voornoemde termijn is het niet meer mogelijk om de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden en wordt de afnemer geacht de producten en/of diensten te hebben geaccepteerd. De volgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing om gebruik te kunnen maken van het recht van retour:

Het product moet in nieuwstaat, d.w.z. onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
De originele factuur dient te worden meegestuurd.

Kosten retourzending
De kosten van terugzending van een product zijn voor rekening van de afnemer. Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Honden aan Boord berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Daarom wordt u geadviseerd het retourspakket aangetekend te versturen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden te allen tijde geweigerd.

Bevestiging retoursontvangst
Na binnenkomst van de retourzending ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging dat Honden aan Boord het pakket heeft ontvangen.

Inspectie van retoursontvangst
Na binnenkomst van de retourzending wordt het bestelde product geïnspecteerd. Is deze incompleet, gebruikt, beschadigd of niet meer als ‘nieuw’ opnieuw te verkopen, dan behoudt Honden aan Boord het recht het pakket franco naar u te retourneren of u een schikkingsvoorstel te doen over de hoogte van het bedrag dat wij aan u kunnen terugbetalen. Honden aan Boord behoudt het recht het pakket te weigeren en franco naar u te retourneren.

Tergstorttermijnen na een retourzending of annulering
Het bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van de retour worden teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de order betaald is.
We kunnen u daarvoor wel verzoeken een bewijs te overhandigen van verzending.