Fotowedstrijd 2020

Uitslag fotowedstrijd 4-10-2020

De mooiste foto van mijn beste maatje…

Er kwamen maar liefst 178 inzendingen voor deze fotowedstrijd!

De eerste twee winnaars zijn fotografen van de foto’s met de meeste likes; Fabienne Skip kreeg 151 stemmen voor haar foto “Skip” en Yvonne de Jong Reijntjes ontving 87 stemmen voor haar foto “Diesel”. De 3e winnaar is uiteindelijk unaniem gekozen door het Honden aan Boord Team. Het is Joyce Meijer met foto “Louis”. Het team vond deze foto technisch heel goed gelukt. De foto ademt een mooie sfeer van het bootjesleven met een viervoeter.

Twee foto’s kregen een eervolle vermelding. Het zijn de foto’s “Diego” van Patricia Boiten en “Nykai” van Kayleigh Lubsen .

Alle fotografen bedankt voor de geweldige foto’s!

De winnaars hebben bericht gehad!

Niet gewonnen? Maar wel interesse in een halsband of handdoek met naam? Neem eens een kijkje op de website van My-K9

De winnende foto’s, de foto’s met een eervolle vermelding en een selectie populaire foto’s zijn te bekijken in het filmpje. Alle ingezonden foto’s zijn te bekijken op de Facebook pagina Honden aan Boord

Spelregels Fotowedstrijd nalezen?

De Prijzen zijn een halsband met naam naar keuze en twee handdoeken met naam naar keuze, beschikbaar gesteld door My-K9

Spelregels

Onderwerp fotowedstrijd:  Foto’s van honden gerelateerd aan varen, watersport, water, strand.

Periode wedstrijd: 13-09 – 4-10- 2020

De foto’s voor deze wedstrijd kunnen uitsluitend op de Facebook pagina Honden aan Boord onder de aankondiging “Fotowedstrijd” worden geplaatst!

Per persoon mogen maximaal 2 foto’s geplaatst worden maar per persoon wordt er slechts een prijs uitgereikt. Vermeld onder de foto de naam van de hond en geef je voorkeur op voor een halsband of handdoek.

Foto’s die niet voldoen aan het onderwerp en foto’s van honden die zichtbaar tot een pose gedwongen worden, in onveilige of onprettige situaties gebracht worden, zullen verwijderd worden en zijn daarmee uitgesloten van de wedstrijd.

Medewerkers van Hondenaanboord.nl zijn uitgesloten van de wedstrijd.

De foto’s dienen vrij te zijn van copyright en HondenaanBoord.nl is vrij om de foto’s op haar website te gebruiken.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Beoordeling

De beoordeling vindt plaats door het publiek, de twee foto’s met de meeste likes komen in aanmerking voor de prijzen (een halsband en een handdoek) en een foto wordt gekozen door het Honden aan Boord Team (handdoek)

De fotograaf met de meeste likes heeft de eerste prijskeuze. Wanneer er sprake is van een gelijk aantal likes en dezelfde voorkeur bij de winnaars zal er geloot worden.

Op 4 oktober worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebookpagina!