Reacties van lezers

review

Vanmorgen het boek met de post ontvangen.
Leuk boekje en prachtige foto’s !
N. Mimpen

Complimenten voor de 2 boeken van Honden aan boord.
Wij zijn erg blij met de duidelijke uitleg en tips uit de boeken!Heel erg bedankt! Een aanrader voor iedereen die een hond heeft aan boord of aan de wal! Met vriendelijke watersportgroeten,
Hetty, Willem en een poot van Wilsun!

Ik heb beide boeken gelezen, heel leerzaam zowel voor plezier- en binnenvaart. Alles staat heel mooi duidelijk beschreven. Als je voor het eerst met een hond op het water wilt gaan. Ook de haventjes voor honden staan mooi beschreven. De veiligheid, EHBO, zwemvesten,tuigjes enz… De vaartochten met honden vond ik heel interessant! De boeken zijn zeer aan te bevelen. Een dergelijk boek over katten zou ik zeer op prijs stellen! Dank je wel Trudie !
Liliane Goedgezelschap

Wij hebben geen boot maar hebben toch veel aan dit boek, het leest makkelijk zonder te diep op zaken door te gaan. Het is een goede leidraad om gewenst gedrag aan te leren en ongewenst gedrag af te leren. Het geheel wordt goed verduidelijkt met foto’s en voorbeelden.Als baas leer je anders kijken naar je hond.
Anke en Edwin van der Klooster

Ik heb met veel plezier het boek “Honden aan boord “ gelezen, ik heb geen boot maar er staat veel nuttige informatie in voor alle hondenliefhebbers. Een pluspunt vind ik de beschrijving van de lichaamstaal, het herkennen van signalen van stress en kalmerende signalen. De aanwezige foto’s maken het nog eens extra duidelijk. De oefeningen in het trainingsboekje zijn goed te begrijpen, het hoofdstuk over veiligheid,  ehbo en ziektes zet je ook weer even aan het denken. Al met al een aanrader, al is het alleen al voor de prachtige foto’s die er in staan.
 Jet Schenk

“U heeft een leuk boek geschreven wat nu eens uitspringt tussen al dat standaardwerk”.

“Ik vind ‘Honden aan boord’ een goed en leerzaam boek. Onze pup is nog niet met de boot mee geweest, maar ook zonder te varen is het een erg interessant boek vol goede tips”.

“Ik wil even zeggen dat ik ‘Honden aan boord”echt een heel leuk initiatief vind! Ook het boek staat boordevol nuttige dingen!”

“Dank voor de nette afhandeling en het leuke boek! Een tip die we gaan overnemen voor onze nieuwe pup is het leren van het commando “’tillen’!”

“Ik heb het boek ontvangen, waarvoor mijn dank! Volgens mij is het een zeer nuttig boek”.

“Uw boek heb ik inmiddels in goede orde ontvangen. Al bladerend zag ik veel herkenbaars en ik pikte er meteen een goede tip uit”.

“Het boek gekregen, ontzettend leerzaam, ook aan wal (thuis)”.
Marga Brutel