Boekinformatie Honden aan boord

 

Honden Aan Boord - Inkijkexemplaar

Honden aan boord

Steeds meer hondeneigenaren ontdekken hoe leuk het is om de hond mee te nemen met vakanties en activiteiten bij en op het water. Dit veelzijdige boek komt van pas bij: vakanties, zwemmen, varen, watersport of waterwerk met honden. Ook hondeneigenaren die op een boot of nabij water wonen, kunnen baat hebben bij dit boek.

Onderwerpen die aan bod komen zijn : het gedrag van honden bij water, leren en trainen aan boord, problemen herkennen en oplossen, spelen, veiligheid en gezondheid, een gifwijzer, van pup tot oude hond mee op vaarvakantie, vaartochten.

“Honden aan boord”  is  rijk geïllustreerd. Het boek is ook bedoeld als naslagwerk en is een aanrader voor iedereen die met een hond op of bij het water vertoeft.

Martin Gaus over Honden aan boord: “Met veel genoegen heb ik het boek Honden aan boord gelezen. Honden aan boord blijkt niet alleen een fantastisch leuk en informatief boek voor varende hondeneigenaren. Ook voor al die mensen die een ‘gewone’ hond hebben is het een absolute aanrader. Het is een heel compleet werkje dat werkelijk alle informatie bevat die een eigenaar moet weten om zijn hond een heerlijk hondenleven te geven. Van pup af tot aan de oud geworden hond en allen daartussenin, hun geheel eigen begeleiding wordt helder beschreven. Het is prettig leesbare tekst, is zeer overzichtelijk ingedeeld en is verluchtigd met leuke foto’s die de tekst ook nog eens onderstrepen. De informatie die het boek bevat kan ik helemaal onderstrepen.

Dierenarts Martine Carrière over Honden aan boord: “Voor iedereen met een scheepshond een bijzonder waardevol boek, vol handige tips en weetjes, om het varen voor mens en hond nog leuker en veiliger te maken”.

 

Trudie Rutten

Is auteur, hondengedragstherapeut, Bach Bloesem Dierenconsulent en motorbootvaarder. Samen met haar partner en hond vertoeft  ze 4 maanden per jaar op het water.

 

 

 

 


Honden aan boord bestellen

 

Reacties van lezers

RECENSIES

Reacties van lezers

‘Honden aan boord’ wordt aanbevolen door deskundigen

Martin Gaus Martin Gaus Academie

Martine Carrière Dierenarts

Miranda Taal Hondengedragsdeskundige

Mieke Visser Hondengedragsdeskundige