Boekpresentatie

Wat een leuke locatie voor een boekpresentatie was de Boot Holland beurs!

12-2-2016: Het aanbieden van het eerste boek op deze beurs aan Motorboot hoofdredacteur Hans Papenburg.

Een leuke ontmoeting in de stand van Motorboot met Hans Papenburg en Ton en Helene Roskam, de directie.  Ik ben er trots op dat zij Honden aan Boord ondersteunen! Dit voor alle mensen die twee passies willen combineren; namelijk honden en watersport!

Ter gelegenheid van het uitkomen van de nieuwe editie is een Motorboot-Honden aan Boordvlag ontworpen. De vlag is verkrijgbaar via deze website.

13-2-2016: Boekpresentatie

Op een podium in de beurshal vond de boekpresentatie plaats. De genodigden en belangstellenden genoten van een kopje koffie of thee met een petitfour. Het welkomstwoord werd gehouden door Jan mijn partner die mij en Hondenaanboord.nl op alle manieren ondersteunt.

Veel aandacht was er voor de spreker Henk de Velde. De bekende zeezeiler en schrijver sprak met veel warmte en passie over de honden die hij ontmoette en die hem vergezelde. Eerst in de periode dat hij werkzaam was in de zeevaart en later als zeiler. Voor de nieuwe editie heeft hij een stukje geschreven over Soldier zijn Bassethound.

Na ademloos te hebben geluisterd naar Henk hield ik mijn presentatie over honden en water en de hond als maatje van de mens.

Daarna was het tijd voor boek signeren bij de stand van L.J. Harri.

Opvallend veel honden vergezelde hun baasjes op de beurs. Uitkijkend naar het nieuwe watersportseizoen!

Met dank aan alle aanwezige genodigden en belangstellenden, Watersportmedia, L.J. Harri, Motorboot; directie en redactie, Henk de Velde en Boot Holland.