Honden aan boord

Honden aan boordSteeds meer hondeneigenaren ontdekken hoe leuk het is om de hond mee te nemen met vakanties en activiteiten bij en op het water. Dit veelzijdige boek komt van pas bij: vakanties, zwemmen, varen, watersport of waterwerk met honden. Ook hondeneigenaren die op een boot of nabij water wonen, kunnen baat hebben bij dit boek.

Rondom het water is er sprake van situaties en verleidingen die een hond soms moeilijk kan weerstaan. Je krijgt te maken met aan water gerelateerde ziektes en parasieten waar honden gevoelig voor kunnen zijn. Er kunnen zich onveilige situaties voordoen die je als hondeneigenaar goed wilt kunnen inschatten om hem optimaal te beschermen.

Lees over natuurlijk hondengedrag om te begrijpen waarom jouw hond reageert zoals hij doet. Wanneer je investeert in een goede begeleiding zal de hond je vertrouwen en zich sneller aanpassen aan nieuwe situaties. Leer hem begrijpen waardoor je hem gemakkelijker kunt begeleiden tot een plezierig maatje. Onderwerpen in dit boek zijn: natuurlijk hondengedrag , het ontstaan en voorkomen van probleemgevend gedrag, leren bij honden, inclusief een handig trainingsboekje met nuttige oefeningen en spelletjes. Hoe je een puppy, oude of mindervalide hond optimaal kunt begeleiden. Gezondheid en veiligheid rondom het water, EHBO, een gifwijzer, tips voor hulpmiddelen. Enkele mooie vaartochten in: Nederland, België en Frankrijk.

 

Naar de webshop