Martin Gaus

Martin Gaus

Met veel genoegen heb ik het boek Honden aan boord gelezen. Honden aan boord blijkt niet alleen een fantastisch leuk en informatief boek voor varende hondeneigenaren. Ook voor al die mensen die een ‘gewone’ hond hebben is het een absolute aanrader.

Het is een heel compleet werkje dat werkelijk alle informatie bevat die een eigenaar moet weten om zijn hond een heerlijk hondenleven te geven. Van pup af tot aan de oud geworden hond en allen daar tussen in, hun geheel eigen begeleiding wordt helder beschreven. Het is prettig leesbare tekst, is zeer overzichtelijk ingedeeld en is verluchtigd met leuke foto’s die de tekst ook nog eens onderstrepen.

De informatie die het boek bevat kan ik helemaal onderstrepen. Helemaal TOP. Het is een feest van herkenning en erkenning. Een absolute aanrader waar ik voor 100 % achter sta. Heeft u een hond? Krijgt u een pup? Gaat u varen? Gaat u niet varen? Maakt niets uit. Met dit boek komt u altijd goed beslagen ten ijs. Ik verzeker u dat u met dit boek met veel plezier tegelijk ook alle noodzakelijke kennis vergaart. Al dan niet op een boot. Kopen dus. Twijfel? Ook kopen!

Martin Gaus

 

Martin Gaus Academie