Scheepsvlag en veiligheidssticker voor de beste maatjes op ’t water

Voor veel schippers zijn scheepsdieren de beste maatjes aan boord. Een hond of kat zorgt voor gezelligheid aan boord en hoort helemaal bij de familie. Met een hond maak je sneller een wandelingetje aan de wal en dat levert gemakkelijk een praatje op.

Hond aan Boord scheepsvlag

Het plezier wat schippers aan hun scheepshond beleven kan nu kenbaar gemaakt worden door het voeren van een Hond aan Boordvlag. Deze scheepsvlag is uitgevoerd in geel (zon) en blauw (water) met een vrolijke snuit van een scheepshond kijkend door de patrijspoort.

Veiligheid voor scheepsdier met deze sticker

Het zal je maar overkomen dat er een calamiteit is waarbij hulpdiensten nodig zijn. Het is dan handig dat de redders weten dat er ook dieren aan boord zijn. Met een veiligheidssticker op de entree van het schip worden hulpdiensten attent gemaakt op de aanwezigheid van dieren.

De opbrengst van de stickers gaat naar een goed doel: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Deze redders zetten zich ook in voor dieren in nood! Van iedere verkochte sticker doneert Hondenaanboord.nl €0,50 aan de KNRM.

De scheepsvlag en de veiligheidssticker zijn een initiatief van Hondenaanboord.nl en zijn via de website in verschillende formaten te bestellen. De sticker is ook verkrijgbaar in het Duits.

 

Foto’s: MS Oldenburg en Hond met sticker: A. Kranenburg

 

Persbericht 26-02-2019
Hondenaanboord.nl
Trudie Rutten
Contact
06 38766806
info@hondenaanboord.nl
www.hondenaanboord.nl