Verzenden & Retourneren

Verzending

  • U betaalt géén verzendkosten binnen Nederland.
  • Voor bestellingen naar België en Duitsland vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. De kosten zijn: € 8,50 voor de boekenset of de boeken afzonderlijk en € 2,50 voor een vlag.
  • Grote bestellingen binnen Nederland en België of Duitsland op aanvraag.
  • Uw bestelling zal na betaling, binnen 1 tot 3 werkdagen  bezorgd worden binnen Nederland. Tot 1 week naar Belgie en Duitsland.
  • Bestellingen worden verzonden met Post.nl.
  • Zowel een boekenset als de boeken afzonderlijk worden geleverd als brievenbuspakket.

Retourneren

Een bestelling kan binnen een week retour gestuurd worden
Tijdens deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij het product retour stuurt dan kan dat enkel met alle toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Trudie Rutten / het verzendadres.

Meld een retour altijd van te voren aan.
Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@hondenaanboord.nl

Kosten retourzending
De kosten van terugzending van een product zijn voor rekening van de afnemer. Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Honden aan Boord berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Daarom wordt u geadviseerd het retourspakket aangetekend te versturen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden te allen tijde geweigerd.

Bevestiging retoursontvangst
Na binnenkomst van de retourzending ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging dat Honden aan Boord het pakket heeft ontvangen.

Inspectie van retoursontvangst
Na binnenkomst van de retourzending wordt het bestelde product geïnspecteerd. Is deze incompleet, gebruikt, beschadigd of niet meer als ‘nieuw’ opnieuw te verkopen, dan behoudt Trudie Rutten het recht het pakket franco naar u te retourneren of u een schikkingsvoorstel te doen over de hoogte van het bedrag dat ze aan u kan terugbetalen.

Tergstorttermijnen na een retourzending of annulering
Het bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van de retour worden teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de order betaald is.
We kunnen u daarvoor wel verzoeken een bewijs te overhandigen van verzending.