Fotowedstrijd 2022

Samen op het water”

De fotowedstrijd was een succes!  Er zijn 102 foto’s ingestuurd. Stuk voor stuk beelden van een heerlijke tijd op het water. Van de inzendingen voldoen 67 foto’s aan het thema “Samen op het water”. De jury’s hebben hun favoriete foto gekozen! Alle fotografen bedankt voor het  meedoen!

Winnaars van de fotowedstrijd

Petra Schurink "Wat een heerlijke dag"

De keuze van de vakjury

Deze foto van Petra Schurink laat echt zien wat samen op het water zijn betekent. Met je neus in de wind, je handen door het water, de wegebbende golfjes en de spetters voor de lens. Het originele standpunt van de fotografe zorgt ervoor dat je als kijker óók op het water zit. Je bent als toeschouwer onderdeel van wat er gebeurt, je ziet en voelt de emoties en je zou zelf zo mee willen varen. En, daar draait fotografie om: het verhaal dat de foto vertelt en de emotie die dat oproept bij de kijker. Dat heeft Petra supergoed weten te vangen in deze foto. Gefeliciteerd!
Saskia Weijman, hondenfotograferen.nl en smartphonefotograaf.nl

Tekst bij foto:
Op deze tropische dag heeft ons gezin een fluisterbootje gehuurd om verkoeling te zoeken op het water in waterland Noord Holland. Hier op de foto mijn dochter Ruby( 11) en onze Jet( 2).
Door de blauwalg in de binnenwateren konden wij niet zwemmen. Maar door regelmatig een plets water over Jet te gooien. Vermaakte beiden zich uren. Wat een heerlijke dag.
Petra Schurink

 

Yvonne De Jong-Reijntjes "Samen genieten aan de Vinkeveense Plassen"

Keuze van het publiek

Yvonne de Jong – Reijntjes ontving de meeste likes van het publiek voor deze sfeervolle foto van haar dochter en haar hond Diesel aan de Vinkeveense Plassen. Gefeliciteerd!

 

De winnaars ontvangen een cadeaubon ter waarde van € 25,- te besteden voor een halsband met naam van MY.K9

Alle ingezonden foto’s zijn te bekijken op de  Facebookpagina HondenaanBoord.nl

 

Lees hieronder over deze Fotowedstrijd

Ook deze zomer organiseren we een fotowedstrijd.

Deze keer is het thema samen op het water.  De hond samen met het baasje, de kinderen of met een soortgenoot..

Samen genietend op de boot, een SUPboard, of in het water.  

Spat het plezier er vanaf of maak je juist een relaxte foto?

Wil je echt een mooie foto maken en kun je wel wat tips gebruiken?

Fotografe Saskia Weijman van Hondenfotograferen geeft een paar nuttige tips!

Wie is Saskia?

Saskia is de trotse eigenaar van de labradors Jill en Storm en heeft het plezier van honden fotograferen op vele hondenliefhebbers overgebracht. Zij doet dit middels cursussen en workshops met haar bedrijf Hondenfotograferen.nl.  Saskia is van mening dat met een smartphone prachtige foto’s kunnen worden gemaakt . Ga je erop uit met je hond? Een smartphone heb je altijd bij de hand! 

Bekijk hier de TIPS van Saskia:

Wat kun je winnen?

Twee keer 1 cadeaubon ter waarde van  €25,00 voor een halsband met naam van het geweldige merk MY.K9

 MY.K9 is gespecialiseerd in onder andere halsbanden met naam. De kwaliteit van de halsbanden is voortreffelijk en ze zien er prachtig uit. Ook de service is prima. Olijfje draagt haar halsband al 2 jaar met gepaste trots!

De twee cadeaubonnen, beiden ter waarde van €25,- en te gebruiken voor een halsband, worden beschikbaar gesteld door My-K9

 

Beoordeling van de foto’s

 

Vakjury

De beoordeling van de foto’s zal worden gedaan door fotografe Saskia Weijman van Hondenfotograferen. Zij maakt haar keuze uit alle ingezonden foto’s.

 

 

Publieksjury

De 2e winnende foto wordt gekozen door  het publiek. 

De foto met de meeste likes is winnaar. Wanneer er sprake is van foto’s met een gelijk aantal likes zal er geloot worden.

Duur van de wedstrijd: 15 juli tot 30 augustus 2022.

Spelregels

  • De foto’s voor deze wedstrijd kunnen uitsluitend op de Facebook pagina Honden aan Boord onder de aankondiging “Fotowedstrijd” worden geplaatst!
  • Per persoon mogen maximaal 2 foto’s geplaatst worden maar per persoon wordt er slechts een prijs uitgereikt.
  • Foto’s die niet voldoen aan het onderwerp en foto’s van honden die zichtbaar tot een pose gedwongen worden, in onveilige of onprettige situaties gebracht worden, zullen verwijderd worden en zijn daarmee uitgesloten van de wedstrijd.
  • Medewerkers van Hondenaanboord.nl zijn uitgesloten van de wedstrijd.
  • De foto’s dienen vrij te zijn van copyright en HondenaanBoord.nl is vrij om de foto’s op haar website te gebruiken. We gaan ervanuit dat de foto “zelfgemaakt’ is en niet afkomstig van een professionele fotograaf.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.